ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ


Δευτέρα, 29/5/2017
Αγαπητοί γονείς,
 • Στις 31/5/2017 ημέρα Τετάρτη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω Γενικής Συνέλευσης Εκπαιδευτικών.
 •  Από 7-15 Ιουνίου στο χώρο του σχολείου θα λειτουργεί Έκθεση Βιβλίου.
 • Στις 12/6/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.00 μ.μ. θα γίνει η τελική εκδήλωση του σχολείου μας. 
 •  Στις 13/6/2016 ημέρα Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η τελική Εκδρομή-Επίσκεψη του σχολείου μας.
 • Την Πέμπτη 15/6/2016 το πρωί 8:30π.μ. -11:00π.μ. θα δοθούν οι τίτλοι προόδου για την προαγωγή των μαθητών στην επόμενη σχολική τάξη. 


******************************************
Κυριακή, 15/5/2017
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ 
ΓΕΡΕΣ, ΔΥΝΑΤΕΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ
ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

*********************************
Μ. Τρίτη, 11/4/2017

Αγαπητοί γονείς,

σας εύχομαι Καλές γιορτές,
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση,
με αγάπη, υγεία και όλα τα καλά 
για εσάς και τις οικογένειές σας.

**********************************************************
Τετάρτη, 29/3/2017

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνω ότι όσοι μαθητές συμμετείχαν στον οδοντιατρικό έλεγχο που διεξήχθη σήμερα, έχουν στο διαφανή τους φάκελο τη γνωμάτευση της οδοντιάτρου για την κατάσταση των δοντιών τους.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 3/4 /2017 εν όψει των εορτών του Πάσχα το σχολείο μας θα συμμετέχει σε εκκλησιασμό το πρώτο δίωρο
Τέλος μην ξεχνάτε πως αύριο είναι η ετήσια φωτογράφιση του τμήματός μας.

*************************************
Πέμπτη, 23/3/2017

Αγαπητοί γονείς

θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον από εσάς βιντεοσκόπησε με το κινητό του ή το τάμπλετ του την πρώτη σκηνή από το θεατρικό του Γ3 "Οι Θεοί επιστρέφουν", ή την σκηνή με τον Ποσειδώνα και τον γλάρο να επικοινωνήσει μαζί μου. 
Γίνεται προσπάθεια από κάποιους γονείς να συλλέξουν όλο το βιντεοσκοπημένο υλικό από το θεατρικό μας, ώστε να το "συρράψουν" και να το αποδώσουν σε μια όσο το δυνατό πιο ενιαία ψηφιακή μορφή. 


******************************************
Τετάρτη, 22/3/2017


Αγαπητοί γονείς
θα σας παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε (θετικά ή αρνητικά) τις δηλώσεις συμμετοχής του παιδιού σας στον οδοντιατρικό έλεγχο  που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας την Τετάρτη, 29/3/2017. Τη δήλωση θα την βρείτε στο διαφανή φάκελο του παιδιού σας και θα θέλαμε να την έχουμε συμπληρωμένη ως αύριο (Πέμπτη, 23/3) για να ενημερώσουμε εγκαίρως τους οδοντίατρους για τον αριθμό των μαθητών που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

**************************************
Δευτέρα, 20/3/2017

Αγαπητοί γονείς

Σας υπενθυμίζω πως αύριο Τρίτη 21 Μαρτίου  στις 11.30 π.μ. θα δοθούν οι βαθμοί του Β΄ τριμήνου και θα γίνει η ενημέρωση σας για τις επιδόσεις και την πορεία του παιδιού σας κατά το Β΄ Τρίμηνο.
Επιπλέον στις 29/3/2017 προγραμματίστηκε να γίνει στους μαθητές του σχολείου μας ο οδοντιατρικός έλεγχος και αύριο θα μοιραστούν στα παιδιά σας σχετικές δηλώσεις συμμετοχής σε αυτόν.
Την Πέμπτη, 24/3/2017 οι μαθητές των μικρών τάξεων (και της Γ΄) θα παρακολουθήσουν τη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Ως εκ τούτου την Παρασκευή 24 Μαρτίου που θα γίνει η γιορτή για τις μεγάλες τάξεις, δε χρειάζεται να έρθουν στο σχολείο.
Τέλος ξαναθυμίζω πως η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών του τμήματός μας έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα Πέμπτη, 30/3/2017.

*******************************************************************

Τετάρτη, 15/3/2017

Αγαπητοί γονείς

την Τρίτη 21 / 3 στις 11.30 π.μ. θα δοθούν οι βαθμοί του Β΄ τριμήνου και θα γίνει η ενημέρωση του κάθε γονιού για τις επιδόσεις και την πορεία του παιδιού του αυτό το Τρίμηνο.
Επίσης η ετήσια φωτογράφιση των μαθητών του τμήματός μας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη, 30/3/2017.

******************************************
Κυριακή, 26/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

κρούσματα του ιού Η1Ν1 έχουν προσβάλει αρκετούς από τους μαθητές του σχολείου μας, αλλά και του τμήματός μας. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν, καθώς πολλά παιδιά υποφέρουν αυτές τις μέρες από γρίπη, αν το παιδί σας παρουσιάσει αντίστοιχα συμπτώματα, να συμβουλευτείτε άμεσα τον παιδίατρό σας για το κατά πόσο πρόκειται για απλή γρίπη, ή για στέλεχος του ιού. Και σε κάθε περίπτωση ακολουθήστε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σας και μην παρεκκλίνετε από αυτές.
Έχετε στο μυαλό σας ότι προτεραιότητα για εμάς τους δασκάλους είναι η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών σας και των συμμαθητών τους και μετά η όποια σχολική δραστηριότητα. 
Για το λόγο αυτό, αν λόγω της πίεσης των προηγούμενων ημερών, σας πέρασα άθελά μου αντίθετο μήνυμα, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.

Περαστικά στα παιδάκια που υποφέρουν και ευχές για άμεση ανάρρωσή τους!!!

*****************************************
Παρασκευή, 24/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

θα ήθελα κι από εδώ να σας ευχαριστήσω για την κατανόηση, την υποστήριξη και τη συνεργασία που μου προσφέρατε όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας του θεατρικού. Ελπίζω το αποτέλεσμα να το ευχαριστηθήκατε και να μας δικαίωσε όλους μας.
Ελπίζω να καμαρώσατε τα παιδιά σας και σας εύχομαι ολόψυχα να τα καμαρώνετε πάντα με τέτοιες μικρές ή πολύ σπουδαιότερες αφορμές.
Εύχομαι ολόψυχα Καλό Τριήμερο στις οικογένειές σας.

********************************************
Τετάρτη, 22/2/2017

Αγαπητοί γονείς, 
θα ήθελα να σας ενημερώσω πως αύριο η θεατρική μας παράσταση θα ξεκινήσει στις 7.00 μ.μ. και η διάρκεια της είναι περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. 
Θα παρακαλούσα τα παιδιά να είναι στο σχολείο από τις 6.30 μ.μ. (φορώντας ό,τι απαιτεί ο ρόλος τους). Για όποιο παιδάκι αργήσει ή δεν καταφέρει να έρθει εγκαίρως ο ρόλος του θα παρακαμφθεί  ή θα αναπληρωθεί από συμμαθητή/τριά του.

Τέλος, η παράσταση απευθύνεται καταρχήν  σε εσάς, τους γονείς, αλλά και σε όποιον άλλο θα θέλατε εσείς ή τα παιδιά σας να καλέσετε.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.

*******************************************
Παρασκευή, 17/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η φωτογράφηση που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 21/2/2017 αναβάλλεται. Ο Σύλλογος Γονέων σεβόμενος τις προετοιμασίες μας για την θεατρική παράσταση του Γ3 και την ανάγκη να έχουμε τις προσεχείς μέρες την αίθουσα εκδηλώσεων στη διάθεσή μας,  θα πραγματοποιήσει τη φωτογράφηση κάποια στιγμή μετά τις Απόκριες. 

Καλό σας Σαββατοκύριακο
*********************************************
Δευτέρα, 13/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

σε διόρθωση της προηγούμενης ανακοίνωσης η φωτογράφηση των μαθητών του Γ3 θα γίνει την Τρίτη 21/2/2017. 
********************************************
Παρασκευή, 10/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

καταρχήν Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες / εορτάζουσες.

Όπως ενημερώθηκα από τη Διεύθυνση των σχολείων μας, για ακόμα μια φορά τα γνωστά κι ανεπιθύμητα ζωύφια έδειξαν και πάλι την προτίμησή τους για τα κεφαλάκια μαθητών του σχολείου μας.
Ελέγξτε λοιπόν τα κεφαλάκια των παιδιών σας και πράξτε τα δέοντα. 

Την Τρίτη 21/2/2017 θα γίνει η ετήσια αναμνηστική φωτογράφηση των μαθητών του τμήματός μας. Ας να μην λείπει λοιπόν κανένας (μαθητές+ κέφι + άψογη εμφάνιση) για μια φωτογραφία που μετά από χρόνια θα φέρνει σε όλους γλυκές αναμνήσεις από τη φετινή χρονιά!!!
*********************************************
Πέμπτη, 9/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

για όσους από εσάς δεν έχουν ακόμα παραλάβει τις στολές των παιδιών τους για το θεατρικό, αύριο θα είμαι στο σχολείο έως τις 1.15 μ.μ. για να σας εξυπηρετήσω. Για όποιον έρθει αργότερα, ας αναζητήσει τη στολή του παιδιού του στο γραφείο της Διευθύντριας του 21ου.
Ευχαριστώ.
********************************************
Δευτέρα, 6/2/2017

Αγαπητοί γονείς,

από σήμερα μπορείτε να έρχεστε στο σχολείο και να παραλαμβάνετε τις στολές των παιδιών σας για το θεατρικό (όσων παιδιών οι ρόλοι τους απαιτούν στολές). Οι στολές θα είναι στη διάθεσή σας από 7.30-8.00 π.μ. και από 1.15-2.00 μ.μ. Υπενθυμίζεται πως η παράσταση θα δοθεί Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. 
Σε περίπτωση που οι διαθέσιμες στολές του σχολικού μας βεστιαρίου δεν ικανοποιούν την αισθητική σας, μπορείτε να μας επιστρέψετε την αρχική στολή και να αναζητήσετε ό,τι καλύτερο για το παιδί σας χωρίς κανένα περιορισμό.

Τέλος όσοι γονείς ενδιαφέρεστε το παιδί σας να πάρει μέρος στην επίσκεψη στο Μουσείο Αγγειοπλαστικής -Εργαστήρι Πηλού, παρακαλώ να φέρει έως αύριο συμπληρωμένη τη δήλωση  και το αντίτιμο συμμετοχής του. 
Σε αντίθετη περίπτωση θα παρακαλούσαμε να συμπληρώσετε αρνητική (Δεν Επιτρέπω) δήλωση. 
*********************************************
Τρίτη, 31/1/2017

Αγαπητοί γονείς,


την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 θα έχουμε τη μηνιαία ενημέρωσή σας σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας, αλλά και άλλα σχετικά θέματα που αφορούν τη γενικότερη μαθησιακή διαδικασία. Οι ενημερώσεις θα ξεκινήσουν μετά τη λήξη του πρωινού σχολικού ωραρίου (1.15).

Φροντίστε να είστε στην αίθουσα μέχρι τις 1.30 μ.μ., έτσι ώστε να συζητήσουμε / κανονίσουμε όλοι μαζί ό,τι σχετικό μπορεί να αφορά όλους μας. 
Μετά θα ακολουθήσει και κατ' ιδίαν ενημέρωση σε όποιον γονιό ενδιαφέρεται.
*****************************************
Πέμπτη, 26/1/2017


Αγαπητοί γονείς,

την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 θα έχουμε τη μηνιαία ενημέρωσή σας σχετικά με την πρόοδο των παιδιών σας, αλλά και άλλα σχετικά θέματα που αφορούν τη γενικότερη μαθησιακή διαδικασία. 
Σας περιμένουμε τότε.
Να έχετε Καλό Σαββατοκύριακο.

********************************************
Αγαπητοί γονείς,

αύριο Παρασκευή 27/1 θα αρχίσει το πρόγραμμα Κολύμβησης για την Γ'  τάξη του σχολείου μας. Τα παιδιά να έχουν μαζί τους όλα όσα αναφέρει η σχετική εγκύκλιος. Θα μετακινηθούν μόνο οι μαθητές με θετική Υπεύθυνη Δήλωση. Το σχόλασμα θα γίνει κανονικά για όλα τα παιδιά.

*************************Στις 30/1/2017 ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών (σχολική εορτή) στα σχολεία μας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και εκκλησιασμός. Τα σχολεία μας θα λειτουργήσουν μέχρι τις 10.00 π.μ.

Στον εκκλησιασμό θα παραβρεθεί μόνο η Στ'  τάξη. 

Το ολοήμερο και η πρωινή ζώνη δε θα λειτουργήσουν.


Από τη Διεύθυνση

****************************************************************************
Τετάρτη, 25/1/2017

Αγαπητοί γονείς,

αναφορικά με τη διεξαγωγή του Προγράμματος Κολύμβησης έχουν μοιραστεί σε όλους τους μαθητές ΝΕΕΣ δηλώσεις που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας τις φέρει το παιδί σας ΑΥΡΙΟ. Δεν ισχύει η παλιά σας δήλωση, καθώς η νέα δήλωση θέτει νέες παραμέτρους, με τις οποίες θα πρέπει να δηλώσετε, αν είστε σύμφωνοι ή όχι.
Περιμένουμε λοιπόν αύριο συμπληρωμένες τις δηλώσεις από όλους σας (είτε θετικά είτε αρνητικά) και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη συνεργασία και την κατανόησή σας.
*********************************************
Τρίτη, 24/1/2017

Αγαπητοί γονείς,

θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα ακόλουθα: 

 • Τοποθετήθηκε στο σχολείο μας καινούριος γυμναστής που θα είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα της Κολύμβησης, οπότε εντός των προσεχών ημερών το πρόγραμμα ξεκινά κανονικά. Θα διεξάγεται το τελευταίο δίωρο κάθε Παρασκευής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τη Διεύθυνση του σχολείου μας.
 • Προμηθευτείτε άμεσα το αθλητικό υλικό εκείνο που είναι απαραίτητο για τα μαθήματα Κολύμβησης (σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ενημερωτικό έντυπο που σας μοιράστηκε στην αρχή της χρονιάς, αλλά και η σχετική εγκύκλιος που είναι αναρτημένη στο τέλος αυτής της σελίδας.) 
 • Όσοι γονείς δεν έχουν φέρει αρνητική ή θετική δήλωση συμμετοχής των παιδιών τους στο πρόγραμμα, παρακαλούνται να το κάνουν άμεσα. Σε περίπτωση απώλειας της δήλωσης, επικοινωνήστε απόψε στο προσωπικό μου e-mail, ώστε να την δώσω αύριο στο παιδί σας και να την έχουμε την Πέμπτη συμπληρωμένη.
 • Το Πρόγραμμα Μαθημάτων του Γ 3 όπως είναι αυτονόητο θα αλλάξει. Εντός της ημέρας θα ενημερωθείτε για το καινούριο στη σελίδα του Προγράμματος του Blog.==>Μετά από καινούριες αλλαγές στις τοποθετήσεις των Γυμναστών και καθώς επηρεάζονται τα προγράμματα όλων των τάξεων του σχολείου μας, θα σχεδιάζεται μέρα με τη μέρα το Πρόγραμμα της επόμενης, μέχρι το ΠΥΣΠΕ να ρυθμίσει τις ώρες των ειδικοτήτων (όχι μόνο των γυμναστών) που μοιράζονται ταυτόχρονα σε πολλά σχολεία. 
 • Το αυριανό πρόγραμμα ωστόσο είναι ήδη αναρτημένο στη σελίδα των Καθηκόντων του Blog.==> Πάντως το ότι τα παιδιά σας θα έχουν μαθήματα Κολύμβησης από αυτή την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή τις τελευταίες 2 ώρες είναι το μόνο δεδομένο που έχουμε ως τώρα.
 • Θα ήθελα επιπλέον να γνωρίζετε πως στο σχολείο θα παραμένω από τις 7.15 ως τις 2.00 στην αίθουσα του Γ3. Σε περίπτωση που κάποιος από εσάς θα ήθελε να έχει κάποια έκτακτη συνάντηση μαζί μου, μπορεί να με βρίσκει στα τηλέφωνα του σχολείου ή στο προσωπικό μου E-mail για να κανονίσουμε την ώρα συνάντησης που εξυπηρετεί.
 • Για όποια απορία σχετικά με τα παραπάνω, είμαι στη διάθεσή σας.

**********************************************
Παρασκευή, 20/1/2017

Αγαπητοί γονείς,

 • θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η έναρξη των μαθημάτων Κολύμβησης έχει καθυστερήσει, διότι καθυστερεί από τη Διεύθυνση η τοποθέτηση  του εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής που θα είναι υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του αντίστοιχου Προγράμματος . 
 • Την Δευτέρα, 23/1 φροντίστε να είναι εγκαίρως τα παιδιά σας στο σχολείο. Θα ξεκινήσουμε για την επίσκεψή μας στο Παλαιοντολογικό Μουσείο αμέσως μετά την προσευχή.
 • Βεβαιωθείτε πως τα παιδιά σας ξέρουν τους ρόλους τους (απ' έξω)
Να έχετε καλό Σαββατοκύριακο!!!*************************************************************

Τετάρτη, 17/1/2017

Αγαπητοί γονείς,

εξαιτίας σοβαρών οικογενειακών λόγων θα αναγκαστώ αύριο να απουσιάσω από το σχολείο. 
Λυπάμαι για την αναστάτωση που σας προκαλώ.

*************************************************************
Δευτέρα, 9/1/2017

Αγαπητοί γονείς,

μόλις ανακοίνωσε η διευθύντριά μας πως το σχολείο μας αύριο Τρίτη, 10/1/2017 θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ!!!


*************************************************************
Παρασκευή, 6/1/2017

Αγαπητοί γονείς , 

Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και όλα τα καλά που επιθυμείτε για εσάς και τις οικογένειές σας!!!

Ελπίζω να άφησα κι εσάς και τα παιδιά σας να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. 
Τις λίγες ημέρες διακοπών που μας απομένουν, ας προετοιμάσει ο καθένας από εσάς καλύτερα το παιδί του σε ό,τι ιδιαίτερο είχα συστήσει στον καθένα σας για το παιδί του στην τελευταία ενημέρωσή σας. 

Επίσης ας μάθουν καλά τους ρόλους τους.
Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά και θα την αναλάβω από Δευτέρα.

Καλό υπόλοιπο διακοπών
και κάθε καλό σε όλους σας!!!

*******************************************************************
Τρίτη, 20 / 12 /2016

Αγαπητοί γονείς, 
σας περιμένω αύριο ώρα 11.30 για να σας ενημερώσω για τις επιδόσεις των παιδιών σας και να πάρετε τους βαθμούς του Α΄ τριμήνου.
Σας υπενθυμίζω πως αύριο θα διεξάγονται παράλληλα και οι εκλογές Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων μας από τις 10.00 - 16.00. 
Όσον αφορά τους γονείς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο Γλυκοπάζαρο, αύριο θα βρίσκομαι από τις 7.30 στο γραφείο των δασκάλων, όπυ και μπορείτε να αφήνετε τις δημιουργίες σας.
Και τέλος, αναφορικά με την εκδρομή στις 23/12/2016 όσα παιδάκια επιθυμούν να συμμετάσχουν ας έχουν αύριο τις δηλώσεις συμπληρωμένες και το απαιτούμενο αντίτιμο. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήθελα να μου φέρουν μια αρνητική δήλωσή σας (θα δηλώνετε πως δεν επιτρέπετε να συμμετάσχει στην εκδρομή).

***************************************************************
Δευτέρα, 19/12/2016

Αγαπητοί γονείς
Λόγω οξείας λαρυγγίτιδας θα αναγκαστώ αύριο να απουσιάσω για να κρατήσω έστω μια μέρα αφωνίας και να μαζέψω δυνάμεις για τον Επικοινωνιακό Μαραθώνιο της Τετάρτης.  
Με τη Διευθύντρια είπαμε πως καλύτερα να κρατήσουν τα παιδάκια στο σπίτι, όσοι από εσάς έχουν αυτή τη δυνατότητα δεδομένου του τσουχτερού κρύου. ελπίζω να διαβάσετε εγκαίρως το μήνυμά μου.


Ζητώ συγνώμη για την αναστάτωση.

****************************************************************
Παρασκευή, 16 / 12 /2016

Αγαπητοί γονείς, 

θα ήθελα να σας απασχολήσω/ενημερώσω για τα παρακάτω τρία πράγματα:


 • Τα πολύ γνωστά και πολύ αντιπαθητικά ζωύφια φαίνεται πως μας αγαπούν ιδιαίτερα γι' αυτό και έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σε κεφαλάκια μαθητών του σχολείου μας. Ελέγξτε τα κεφαλάκια των παιδιών σας και πράξτε τα δέοντα. Ο χειμώνας είναι μια ιδιαίτερη εποχή για τις ψείρες. Τα παιδάκια ανταλλάζουν τα κασκόλ τους ή τα σκουφάκια τους και οι συνέπειες είναι σίγουρα ανεπιθύμητες. Πληροφορήστε τα παιδιά σας σχετικά και ασφαλώς θα κάνω και εγώ το ίδιο τη Δευτέρα.
 • Επίσης υπάρχει κι έναν άλλο θέμα για το οποίο  θα ήθελα να επικαλεστώ την κατανόησή σας. Τη Δευτέρα το πρωί οι μαθητές των σχολείων μας θα εκκλησιαστούν και θα κοινωνήσουν. Για λόγους ορθοπεδικούς αδυνατώ να τα συνοδεύσω. Έτσι τα παιδιά το πρώτο δίωρο της Δευτέρας θα κάνουν μάθημα μαζί μου. 
 • Επιπλέον είναι απαραίτητο τη Δευτέρα οι μαθητές να έχουν μαζί τους γνώμονα (το γνωστό μας τρίγωνο χάρακα - ένα μικρό) και διαβήτη για τα μαθηματικά που θα  κάνουμε.
 • Και τέλος όσα παιδάκια ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδρομή της 23ης Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο, ας φέρουν τα χρήματα το αργότερο μέχρι και την Τρίτη. Διαφορετικά για όσους μαθητές δεν ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη εκδρομή θα ήθελα να έχω από τους γονείς τους μια αρνητική δήλωση (να δηλώνουν δηλαδή πως ΔΕΝ επιτρέπουν στο παιδί τους να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη εκδρομή).

Σας ευχαριστώ
Σας εύχομαι και πάλι ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!

*********************************************************************
Παρασκευή, 2/12/2016

Αγαπητοί γονείς, 

Στις 21/12, την ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί του α΄ τριμήνου και θα ενημερωθείτε για τις επιδόσεις των παιδιών σας, στα σχολεία μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γλυκοπάζαρο. 
Όπως ήδη γνωρίζετε, στο Γλυκοπάζαρο πωλούνται λιχουδιές που οι μαθητές των σχολείων μας έχουν φτιάξει με τους γονείς τους. Τα κέρδη από το παζάρι διατίθενται σε κάλυψη αναγκών και προσπάθεια βελτίωσης  του σχολικού μας συγκροτήματος. 
Όποιοι από τους γονείς μαζί με τα παιδιά τους θα ήθελαν  φέτος να συμμετέχουν στο Γλυκοπάζαρο δημιουργώντας μια γλυκιά ή αλμυρή  λιχουδιά, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο προσωπικό μου e-mail. 
Καλό σας Σαββατοκύριακο
********************************************************************

Πέμπτη, 1/12/2016Αγαπητοί γονείς,Καλό και Δημιουργικό Μήνα με Υγεία!

θέλω να σας ενημερώσω πως βαθμοί για το Α΄ τρίμηνο θα δοθούν την Τετάρτη, 21/12/2016. 
*********************************************************************
Παρασκευή, 25/11/2016

Αγαπητοί γονείς,

θέλω να σας ενημερώσω πως την Τετάρτη  30/11/2016, τα παιδιά σας, όπως και όλοι οι υπόλοιποι μαθητές της Γ'  και Δ'  τάξης των σχολείων μας, δε θα έρθουν  για μάθημα. Εμείς, οι εκπαιδευτικοί αυτών των τάξεων των σχολείων που ανήκουν στην περιφέρεια του Σχολικού μας Συμβούλου κ. Λαζαρίδη, θα παρακολουθήσουμε σεμινάριο σχετικό με τις πρόσφατες αλλαγές στην ύλη των μαθημάτων. 
Σχετικές ενημερώσεις με τα καθήκοντα των παιδιών εκείνη την ημέρα θα υπάρχουν στην αντίστοιχη σελίδα του Blog.
*********************************************************************
Παρασκευή, 11/11/2016

Αγαπητοί γονείς,
οι ενημερωτικές συναντήσεις έχουν οριστεί κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα. Ωστόσο εγώ βρίσκομαι στο σχολείο (στην αίθουσά μου) καθημερινά από 7.15 - 3.00. Οποιοσδήποτε από εσάς με χρειαστεί για κάποιο ζήτημα που αφορά την πρόοδο του παιδιού του, ή θέματα της σχολικής μας ζωής, να ξέρει πως εκείνες τις ώρες είμαι στη διάθεσή του.
*********************************************************************
Τρίτη, 8/11/2016

Αγαπητοί γονείς, αύριο Τετάρτη, 9/11/2016 θα έχουμε τη μηνιαία ενημέρωσή σας αναφορικά με την πρόοδο και τις επιδόσεις των παιδιών σας, αλλά και για όποιο άλλο θέμα της σχολική μας ζωής ενδέχεται να σας απασχολεί. Θα είμαι στη διάθεσή σας μετά τη 13.15 μ.μ. . 
Περιμένω να σας συναντήσω όλους αύριο.
Καλό σας απόγευμα και τις καλύτερες ευχές μου στους εορτάζοντες!*********************************************************************
Τρίτη, 1/11/2016

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Λόγω εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών αντιπροσώπων του κλάδου μας, την Τετάρτη 2/11/2016 όλα τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν κλειστά.


********************************************************************* Τρίτη, 4/10/2016

Χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Κολύμβησης στην Γ΄ Δημοτικού θα βρείτε στην παρακάτω εγκύκλιο του Υπουργείου που λάβαμε σήμερα:

3 σχόλια:

 1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

  ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΟΝΙΚΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπερα,θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η Ελενα θα απουσιασει απο το σχολειο λογω εμπυρετου,συγχαρητηρια στα παιδακια για την παρασταση,ηταν αξιεπαινα,συγχαρητηρια...ομως και στους γονεις για την υπευθυνοτητα που επεδειξαν να στειλουν αρρωστα τα παιδια τους σχολειο και να κολλησουν τους συμμαθητες τους...Κοντου Βασιλικη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περαστικά στην Έλενα και γρήγορη ανάρρωσή της. Η ευθύνη βαραίνει περισσότερο εμένα κι όχι τους γονείς που μάλλον πιέστηκαν από τις υπερβολικές απαιτήσεις μου και παρερμήνευσαν τις προθέσεις μου. Ας ελπίσουμε από εδώ σε πιο υπεύθυνη στάση από την πλευρά όλων μας στα ζητήματα υγείας των παιδιών.

   Διαγραφή

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ