Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΑΤΡΙΚΟ: "ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ" - ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η προσπάθεια του Γ3 του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου  να ανεβάσει τη θεατρική παράσταση: "Οι Θεοί επιστρέφουν". Οι προετοιμασίες για αυτή την παράσταση ξεκίνησαν από τα μέσα Οκτωβρίου, αρχικά σε  πολύ χαλαρούς ρυθμούς και εντατικοποιήθηκαν μετά τα Χριστούγεννα. Τα παιδάκια δούλεψαν πολύ και ανταποκρίθηκαν στις  υπερβολικές (πολλές φορές) απαιτήσεις της δασκάλας τους. Πολλά από αυτά ήρθαν την Πέμπτη άρρωστα για να παίξουν στην παράσταση και έδωσαν παρολαυτά τον καλύτερο εαυτό τους. Οι γονείς, δίπλα μας από την αρχή, κατανόησαν και υποστήριξαν μέχρι τέλους την όλη προσπάθεια. 
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους και ανέδειξε το μεγάλο ταλέντο που κρύβουν αυτά τα παιδάκια.
Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους: την κ. Λώρα Πετροπούλου (υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ΄ Διεύθυνσης Π.Ε. Αθήνας), τη κα. Ρίτσα Καραγιώργου (διευθύντρια του 21ου Δημ. Σχολείου Αγίου Δημητρίου), τους εξαιρετικούς μου συναδέλφους από τα 13ο & 21ο Δημοτικά σχολεία Αγίου Δημητρίου και όλους όσους ήρθατε να παρακολουθήσετε την προσπάθειά μας.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην κα. Σαντίνα Σουγιάννη (καθηγήτρια Μουσικής των σχολείων μας) που η βοήθειά της στα παρασκήνια ήταν πολύτιμη. 

Σας ευχαριστούμε όλους σας
και ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες 
και καλύτερες προσπάθειες!!! 


Και πάνω από όλα
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΑ 
να είναι αυτά τα παιδιά σε κάθε τους δραστηριότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ